Over Wilde Campers

Wilde Campers is een jong bedrijf dat zich vooral toelegt op de verhuur van vrolijk bespoten en praktisch ingerichte buscampers.

Kijk hieronder naar een roadtrip-filmpje met een Wilde Camper gemaakt door een klant

 

 Kijk hier naar een kort filmpje over hoe onze campers werken en zijn ingericht.

 

Ik ben Peter van Boom, 62 jaar en de eigenaar van Wilde Campers. Ik ben 40 jaar geleden mijn leven als camperaar begonnen met een Suzuki minibusje. Sinds die tijd heb ik heel veel gereisd met campers, variërend van Volkswagenbusjes tot omgebouwde stadsbussen met een houtkachel. Van 2009 tot 2016 ben ik zeven jaar fulltime op reis geweest met een 4x4 campertruck, waarmee ik onder andere Zuid Amerika en Afrika heb bezocht. Tussendoor ben ik werkzaam geweest in de reisbranche waaronder vele jaren als hulpverlener bij de ANWB alarmcentrale. Het reizen per camper zit mij in het bloed en ik wil graag anderen via het verhuren van campers deze geweldige manier van reizen laten ervaren. Eerlijk gezegd vind ik het reizen met eenvoudige buscampers het leukste omdat je daarmee het beste het gevoel van avontuur en vrijheid ervaart. Onze retro campers zijn nog echte kampeerwagens waarbij je nooit het contact met buiten verliest en waarmee je in een handomdraai weer op zoek kan naar een nieuwe bestemming.

De Wildebeest of Gnoe is een van mijn favoriete Afrikaanse dieren. De aanblik van duizenden wildebeesten die de Mara rivier overtrekken zal ik nooit vergeten. De naam WildeCampers en ons logo zijn dus een eerbetoon aan deze onvermoeibare en onverschrokken reizigers.